Пандемія коронавірусу, що поширилася світом, добралася цього тижня до України, де уже зафіксували перший випадок захворювання. Щоб попередити поширення цього вірусу, а також у цілях профілактики сезонних інфекційних хвороб, Львівська міська рада рекомендувала закладам та установам з великою відвідуваністю людей здійснити ряд попереджувальних заходів.

Зокрема сьогодні, згідно з рішенням керівниці управління культури міста Львова, і в Палаці імені Гната Хоткевича було проведено нараду щодо дій для уникнення і розповсюдження коронавірусу. Очільниця Палацу Олександра Онишкевич донесла до працівників інструкції щодо нових санітарних норм та особистої гігієни на час попередження хвороби.

Так, на рецепції Палацу та при вході та виході з вбиралень уже функціонують дезінфектори для рук, а також роздруковані інформаційні листівки для працівників і відвідувачів, де є уся детальна інформація, яка стосується профілактики захворювання.

Зазначимо, що ми продовжуємо функціонувати у звичному режимі. А вас закликаємо берегти здоров`я та не піддаватись паніці.