Одразу після першої виставки галерея Палацу Гната Хоткевича «ХотАртХол» оголошує перший Open Call для митців!

Якщо ти молодий, амбітний, маєш цікаву ідею та шукаєш можливість показати свою творчість в центрі Львова, тоді тобі до нас! «ХотАртХол» – новий виставковий простір та резиденція для художників, основною спеціалізацією якого є молодіжні дебюти митців.
Для нашої команди це теж новий досвід, тому ми вирішили, що в першому оупен колі надамо митцям повну креативну свободу і не будемо ставити їх у рамки конкретною ідеєю. Нашим основним завданням є можливість надати молодим митцям спосіб репрезентувати свою ідею в нашій галереї безкоштовно протягом місяця.
Доступні періоди резиденцій: кінець березня-квітень і травень-червень.

Кожна виставка матиме одне публічне відкриття, але за бажанням може включати інші публічні заходи, такі як лекції, екскурсії виставкою (організовуються художником або за особистою домовленістю).
Аби подати заявку на участь у резиденції, потрібно до 21.03 включно заповнити форму за посиланням: bit.ly/3sKKLwD
Перевагу надаємо сучасному живопису, скульптурі.
Незважаючи на те, що ми в першу чергу орієнтуємось на дебюти, в open call'і можуть взяти участь художники різного рівня технічної підготовки: від новачків до професіоналів.
Додатковий "плюс" матимуть апліканти зі Львова, однак взяти участь заохочуємо художників з різних міст, адже митець самостійно організовує доставку творів до місця проведення та їхній вивіз.
Щодо усіх деталей та за додатковою інформацією щодо Оупен колу звертатися на пошту palace.khotkevych@gmail.com, або за номером телефону: 0638377651 (Анастасія, координаторка).